häckväxter

March 29, 2022 by No Comments

Att ha en häck vid tomtgränsen är inte bara fint och grönskade, det är också ett bra insynsskydd för din trädgård eller uteplats.

En grön och frodig häck runt trädgården eller utanför en byggnad skapar både en pampig och gemytlig entré. Blommande häckar är lättskötta, ger ett romantiskt intryck i entréträdgården och fungerar utmärkt för att rama in och fylla ut en stor trädgård.

De häckplantor och häckväxter du hittar på granngården.se finns exklusivt online och du beställer din häck enkelt med hemleverans direkt till dörren eller ett utlämningsställe. Alla våra växter online håller bästa kvalitet och är färdiga för plantering direkt när du får hem dem.

Avenbok, tujahäck och ligusterhäck med flera

I vårt sortiment finns flera olika typer av häckväxter att välja från och självklart har vi satsat på de mest populära häckarna. Vi erbjuder allt från Avenbok och Tujahäck till vintergrön Liguster, Bokhäck, Buxbom, Måbär, Ölandstok, Syrénhäck, Hägg och flera andra sorter.

Förutom vår vintergröna Liguster har vi även andra vintergröna och snabbväxande häckar. Kika vidare på respektive produkt för att läsa mer om huruvida häckväxten är vintergrön och hur snabbt den växer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *